Képzések hátrányos helyzetű emberek számára

„Képzési, átképzési programok hátrányos helyzetű emberek számára” címmel indulnak szakmai végzettséget adó képzések a „Mezeiváros és Ürgés integrált szociális jellegű városrehabilitáció” című, DAOP-5.1.2/C-09-2f-2012-0001 azonosító számú projekt keretében. A képzési programokra olyan hátrányos helyzetű kecskeméti lakosok jelentkezését várják a szervezők, akik kellő motiváltságot éreznek magukban, és szeretnének be-, illetve visszakerülni a munka világába. A képzésbe való bekapcsolódás nem kötött iskolai végzettséghez.

Megszerezhető szakmai képzettségek: hulladékgyűjtő és szállító, parkgondozó, valamint betanított karbantartó munkás akkreditált képzés. A képzés a hulladékgyűjtő és -szállító, illetve parkgondozó szakmák esetében OKJ-s bizonyítvány megszerzésével zárul, míg a harmadik képzési terület esetében betanított karbantartó munkás tanúsítványt állít ki a képző szervezet. A szervező képzési területenként 20 fő jelentkezését várja. A képzések 2013. július 29-től indulnak.
A képzéssel kapcsolatban érdeklődni a +36/70 422-1838 telefonszámon lehet. Jelentkezni személyesen a Kecskeméti TISZK Nonprofit Kiemelt Közhasznú Kft. (6000 Kecskemét, Szolnoki út 31.) irodájában, munkaidőben (8-16 óra között). Jelentkezési határidő: 2013. július 22-ig.
A minél szélesebb körű tájékoztatás érdekében a szervezők toborzással egybekötött fórumot is tartanak, ahol oktatási szakemberek állnak az érdeklődők rendelkezésére.
A fórum helye és ideje: Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja Kecskeméti Kirendeltsége (6000 Kecskemét, Klapka u. 34.), 2013. július 10. 13:00 óra