Júliusban forgalomkorlátozás a Rákóczi úton

A terveknek megfelelően július 4-én, hétfőn elkezdődnek Kecskeméten a Rákóczi út – Vasútkert revizalizációjával kapcsolatos munkálatok. A Bácsvíz Zrt. megbízásából felvonul az Ékisz Kft., amely első körben hat héten át a Rákóczi út páros oldalán – azaz a Főtér felé vezető oldalon – vízvezeték rekonstrukciós munkálatokat végez, engedélyezett forgalomterelési terv és útkezelői engedély alapján.
Az előkészületek, azaz a táblázási, forgalomkorlátozási munkák 2011. július 3-án, vasárnap 13 órakor kezdődnek. Ettől az időponttól kezdve 30 napon át a páros oldal parkolósávja teljes hosszában zárva lesz. Lezárják a külső forgalmi sávot is, a páros oldal gépjármű forgalma a vízvezeték rekonstrukcióval kapcsolatos munkálatok teljes ideje – 6 hét – alatt csak a belső sávban lehetséges.
Az érintett üzletek bérlőivel, valamint az érintett társasházakkal a Bácsvíz Zrt. és a konzorciumi partner Kik-For Kft. egyeztet annak érdekében, hogy az üzletek árufeltöltése, a társasházak megközelíthetősége a munkavégzés során zavartalan legyen.