Új infopont és ügyfélszolgálati iroda a Rákóczi úton

Megnyílt a Kecskeméti Városfejlesztő Kft. új ügyfélszolgálati irodája a Rákóczi út 6. szám alatt. Mától, azaz július 19-től ezen a helyen működik a társaság által menedzselt kiemelt városfejlesztési pályázatok információs pontja és a Kecskemét Kártya ügyfélszolgálata egyaránt.

„Célunk, hogy minél közelebb kerüljünk a lakossághoz, könnyen, gyorsan elérjenek bennünket, nyitottak legyünk az itt élők véleményére, észrevételeire. Ennek érdekében hoztuk létre az új ügyfélszolgálati irodát, mégpedig kettős céllal. Egyrészt a jövőben a Kecskemét Kártyát kiváltani szándékozók, vagy az elfogadóhelyekhez csatlakozó vállalkozások képviselői egyszerűbben felkereshetik munkatársunkat, hiszen az új irodánk forgalmas helyen, az utcáról közvetlenül nyílik.

Másrészt itt működik a jövőben az általunk menedzselt kiemelt városfejlesztési projektek – Rákóczi út – Vasútkert revitalizációja, Kecskemét város intermodális pályaudvar és kapcsolódó közösségi közlekedési fejlesztések, Kecskemét város térségi elérhetőségeinek javítása, Kecskemét város elővárosi közlekedési rendszereinek fejlesztése, Mezeiváros és Ürgés integrált szociális jellegű városrehabilitációja – információs pontja is, ahol a projektek aktuális állásáról, az átmeneti forgalmi változásokról egyaránt tájékoztatást kaphat a lakosság. Mellette természetesen várjuk az észrevételeket is. ” – mondta Uhlig Rita, a Kecskeméti Városfejlesztő Kft. ügyvezetője.

A projektekkel kapcsolatos legfrissebb információk egyébként megtalálhatóak a  www.kecskemetivarosfejleszto.hu és a www.kecskemet.hu honlapokon egyaránt, a Rákóczi út -Vasútkert esetében pedig a www.rakocziutvasutkert.hu honlapon is.

A Kecskemét Kártya szintén naprakész információkat tartalmazó honlapja: www.kecskemet-kartya.hu

Kategória: Hírek