Megérkezett az első Mercedes-Benz Citaro G BlueTec®-Hybrid autóbusz Kecskemétre

DSCF6638 DSCF6646 DSCF6655Megérkezett Kecskemétre az új Mercedes-Benz Citaro G BlueTec®-Hybrid autóbuszflotta első darabja. A 2014 elején forgalomba álló, bizonyos útszakaszokon zéró emissziós üzemmódban is közlekedő Citaro flotta első példánya az EvoBus Hungária Kft. által megbízott márkaszerviz, a Hovány Kft. telephelyére érkezett, ahol a jövőben az új autóbuszok szervizelését is ellátják.

Kecskemétre érkezett a 2014 elején forgalomba álló, 25 darabos Mercedes-Benz Citaro G BlueTec®-Hybrid autóbuszflotta első darabja. Bizonyos szakaszokon zéró emissziós üzemmódban is közlekedő járműpark első példánya oktatási célból, a helyi műszaki szakemberek munkájának előkészítése érdekében érkezett a Hovány Kft. telephelyére, ahol az EvoBus Hungária Kft. szervezésében elkezdődnek az új, korszerű járművekhez kapcsolódó üzemeltetési képzések.
Az EvoBus Hungária Kft. megállapodást köt a Hovány Kft-vel, hogy a járművek számára auditált márkaszervizről gondoskodjon Kecskemét területén. A Hovány Kft. biztosítja az oktatások helyszínét is.
Az EvoBus Hungária Kft. a járműflotta első 10 darabját 2013 decemberében adja át a megrendelő, Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának.
Az EvoBus Hungária Kft-ről
Az EvoBus Hungária Kft. 2003. 02. 01-jei indulásával átvette az akkori MB-AUTO Magyarország Kft-től (ma Pappas Auto Magyarország Kft.) a Daimler AG Mercedes-Benz és Setra márkáinak autóbusz üzletágát. Az EvoBus Hungária Kft. 2003-ban történt alapítása óta a mindenkori ügyvezető nemcsak az EvoBus, hanem egyben a Mercedes-Benz Hungária Kft. vezető tisztségviselői szerepét is betölti, így jelenleg, 2011 márciusától Ingo Fröhlich úr látja el az EvoBus Hungária Kft. ügyvezető igazgatói teendőit is

Kapcsolat:
Szabó Gabriella, Telefon: +36-1-463-7433
E-Mail: gabriella.szabo@daimler.com

További információ:
www.media.daimler.hu

Kategória: Hírek