Látogatást tettünk a Bácsvíz Zrt Mártírok úti telephelyén

Fontos számunkra a folyamatos fejlődés, ezért rendszeresen szervezünk képzéseket, tapasztalatcseréket, tanulmányutakat.

Múlt héten a Bácsvíz telephelyére kaptunk meghívást, ahol Kurdi Viktor vezérigazgató úr vezette körbe társaságunk dolgozóit. Bepillantást nyerhettünk a cég közel 70 éves történetébe, a cég fejlődésének állomásaiba.


Programunk rendhagyó módon azzal indult, hogy a borkóstoláshoz hasonlóan vizet kóstoltunk. Megtudtuk, hogy a kecskeméti víz 2-300 méter mélyről jön, és meg kell tisztítani többek között a vastól és arzéntől is. 3 csapból lehetett vizet kóstolni, az egyik a tisztítás előtti, a második a közbeni, a harmadik az ivóvíz minőségű víz volt. Ezentúl lehetőségünk nyílt a Mártírok úti telephelyet, a berendezéseket, irányító központ műszereit, technológiáit élőben is megtekinteni. Bemutatásra került a Bácsvíz üzemeltetési, fejlesztési és termelési informatikai rendszere: az irányítóközpont nagyon modern IT technológiával működik, az itt dolgozó munkatársak magasan képzett szakemberek, akik amellett, hogy probléma esetén azonnal intézkednek, fogadják a hibabejelentéseket is.

A lehetőséget, az élményt megköszönve dolgozunk mi is tovább azon, hogy Kecskemét város cégei továbbra is a fejlődés, az innováció útját járják.

Kategória: Hírek