Kecskemét Kártya: az is igényelheti, aki csak dolgozni jár a városba

Módosította a közgyűlés a Kecskemét Kártya Általános Szerződési Feltételeit. Így a jövőben azok is igényelhetnek kártyát, akik ugyan nem rendelkeznek kecskeméti lakóhellyel, de munkaviszonyban itt dolgoznak, és erről munkáltatói igazolást mutatnak be. A másik módosítás, hogy a rendszergazda Kecskeméti Városfejlesztő Kft. a jövőben jogosult lesz egyedi, időszakos kedvezményeket biztosítani a kártyát vásárlóknak. Július 1-től a társaság két ilyen akciót is indít. Az egyik akció keretében minden tizedik igénylő ingyen kaphat Kecskemét Kártyát. Ezt a lehetőséget a cég december 1-ig biztosítja. A másik akció október 1-ig tart, ennek keretében a 25 életévüket be nem töltött, nappali tagozatos diákok, a 65 év feletti nyugdíjasok és a mozgáskorlátozottak 30 százalékos kedvezménnyel juthatnak kártyához.
A közgyűlés döntése értelmében jövőre változik a Kecskemét Kártya érvényessége is. 2012-től ugyanis az egy évre szóló érvényesség nem a tárgyévre, hanem a kiváltás napjától számított egy esztendőre szól majd.
A társaság üzleti terve szerint idén 10 ezer darab kártya értékesítése az előirányzott cél. Eddig a kártyabirtokosok száma elérte a 4600-at, az elfogadóhelyek száma pedig 180-hoz közelít. Az ÁSZF módosításán túl a még hatékonyabb értékesítést segíti, hogy a Kecskemét Kártya ügyfélszolgálat hamarosan a Rákóczi út 6. szám alá költözik, így közvetlenebbé válik az elérhetőség a lakosság számára.

Kategória: Hírek