Designgondolkodás tréning

Tisztelt Vállalatvezető! Tisztelt Vendégünk! Kedves Érdeklődő!

Ezúton szeretnénk meghívni az AIPA Alföldi Iparfejlesztési Nonprofit Közhasznú Kft. és a Kecskeméti Főiskola által, gazdasági növekedés céljával meghirdetett, „Tudáspark” pályázat keretein belül létrejövő Designgondolkodás címet viselő tréningünkre, amelyet több időpontban tartunk.

A Designgondolkodással foglalkozó félnapos tréning – amelyet több alkalommal tart meg a program megvalósítója-, folytatása a nagysikerű tavaszi Innovációs Klub előadás sorozatnak. Az Innovációs Klub célja az innováció típusainak áttekintése, annak szerepének és természetének ismertetése volt. A Designgondolkodás tréning célja, hogy ennek alkalmazhatóságát mutassa be az érdeklődőknek.

Az innováció bizonyítottan versenyelőnyhöz juttatja a piaci versenyhelyzetben működő cégeket, mégis nagyon nehéz a napi rutin feladatok között megtalálni ezt a lehetőséget. Az is kérdés, hogy megvalósítható-e és érett-e a piac az innovációra. Felvetődik a kérdés, hogy a cégvezető mikor és hogyan engedjen utat az újításoknak, új gondolatoknak. Egyáltalán mi az új gondolat, mitől innovatív? Milyen kockázatokat és milyen kísértést jelent egy új vagy régi ötlet megvalósítása? Vajon mindenkiben meg van a bátor újító vagy ez csak a kiváltságosok sajátsága? Sok olyan kérdés felmerül, amelyre a designgondolkodás tréningen választ kaphat, de tréningről lévén szó, meg is kérdezheti.

Legyen bátor, és jelentkezzen!

Az eseményeket a Kecskeméti Főiskolával, a Kecskeméti Kreatív Tudásközpont Közalapítvánnyal, és Kecskemét Megyei Jogú Várossal közös konzorciumban indult „TUDÁSPARK” pályázatunk keretében rendezzük.

Helyszín: Kecskemét Főiskola GAMF Kar (6000 Kecskemét, Izsáki u. 10.)

Meghívott előadónk: Dr. Molnár Imre és Gurabi Attila (YIELD Képző és Fejlesztő Kft.)

 

PROGRAM (2015. szeptember 22. és 29-én)

08:30 –09:00 ÉRKEZÉS, REGISZTRÁCIÓ

09:00 –11:00 1. rész: Észjárások és szokások

11:00 –11:10 kávészünet

11:10 –13:00 2. rész: A megvalósult ötlet

13.00 – 13.30 ÉRKEZÉS, REGISZTRÁCIÓ

13:30 – 15:30 1. rész: Észjárások és szokások

15:30 – 15:40 kávészünet

15:40 – 17:30 2. rész: A megvalósult ötlet

 

​A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.​

Jelentkezni az alábbi linkre kattintva, az űrlap kitöltésével lehet:

https://docs.google.com/forms/d/1fP8UnSon4Ko_cHrYnMPkOlI3GObAPuu50PPZw2aNTaw/viewform

Jelentkezéseiket 2015.szeptember 21-ig várjuk Kérjük, résztvevőnként legyenek kedvesek külön- külön űrlapot kitölteni. Amennyiben kérdésük van a programmal kapcsolatban, kérjük az aipakft@gmail.com email címre írjanak.

 

Várjuk Önöket sok szeretettel,

Tartalmas designgondolkodást kívánva,

Üdvözlettel:

AIPA Nonprofit Kft.

A programsorozat „A kecskeméti növekedési zónában a jármű- és gépipari, valamint az agrár kis- és közepes beszállító vállalatok K+F+I kapacitásának fejlesztése a Kecskeméti Főiskola tudásbázisán”c. TÁMOP 4.2.1C-14/1/Konv-2015-0011 azonosító számú projekt keretén belül valósul meg.

Kategória: Hírek