NŐNAPI KÖSZÖNTŐ KÉPESLAPPAL IGÉNYBE VEHETŐ EGYSZERI KEDVEZMÉNY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

Érvényes: 2020.március 8-tól

1. A Kecskeméti Városfejlesztő Kft. (székhely: 6000 Kecskemét, Csányi J. krt. 14. cégjegyzékszám: 03-09-120358), a Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. (székhely: 6000 Kecskemét, Paul Lechler u. 2., cégjegyzékszám: 03-09-132626), és az Inter Tan-Ker Zrt. (székhely: 1045 Budapest, Istvántelki u. 8. cégjegyzékszám: 01-10-045732) (továbbiakban Szervezők) közösen promóciót szerveznek a Nőnapi köszöntő képeslappal igénybe vehető egyszeri kedvezményre az alábbiak szerint.

2. A PROMÓCIÓ IDŐTARTAMA
A promóció 2020. március 8. napjától 2020. június 30. napjáig tart.

3. A PROMÓCIÓ SORÁN BIZTOSÍTOTT KEDVEZMÉNY
a.) A Kecskeméti Városfejlesztő Kft. 30 % kedvezményt biztosít Kecskemét Kártya vásárlására vagy megújítására.
b.) A Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. az üdvözlőlap bemutatójának 3% kedvezményt biztosít a Kecskemét Kártya negyedéves bérlet, www.keko.hu oldalon közzétett üzletszabályzat 1. sz mellékletében rögzített díjszabásban szereplő árából. A Kecskemét kártya részletes utazási feltételi megtalálhatók a www.keko.hu honlapon.

4. A KEDVEZMÉNYRE VALÓ JOGOSULTSÁG FELTÉTELEI
A Szervezők 2020. március 8-án, a Nemzetközi Nőnap alkalmából üzemkezdettől az autóbuszközlekedést igénybe vevő első 6000 hölgy utasnak „Nőnapi köszöntő képeslap”-ot adnak át. Az üdvözlő lapok más személynek szabadon átadhatók, átruházhatók.
A kedvezmény a képeslap bemutatásával vehető igénybe.

5. AZ IGÉNYBEVÉTEL MÓDJA
A 3. pontban felsorolt kedvezmények egyszeri alkalommal vehetők igénybe. Egy üdvözlőlap felmutatásával egy darab kedvezményes Kecskemét Kártya negyedéves bérlet és/vagy egy darab Kecskemét Kártya vásárolható vagy megújítható.

6. BEVÁLTÁS IDŐTARTAMA ÉS HELYE
A képeslapok beválthatók Kecskemét Kártya vásárlására vagy megújítására 2020. március 8. napjától 2020. június 30. napjáig a Kecskeméti Városfejlesztő Kft. ügyfélszolgálatán nyitvatartási időben.
– Hétfő – Kedd – Szerda és Péntek: 6000 Kecskemét, Csányi János krt. 14.
– Csütörtök: 6000 Kecskemét, Csabay Géza krt. 5. (Kecskeméti Fürdő)
A fel nem használt kedvezmények az akció időtartama után érvényüket vesztik.

7. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK
A promóció lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen részvételi szabályzat szerint történik. A Szervezők fenntartják a jogot jelen részvételi szabályzat bármely időpontban történő módosítására, különös tekintettel a promócióban biztosított kedvezmények, valamint azok rendelkezésre bocsátási módja vonatkozásában.
A jelen Hirdetményt a Szervezők a www.kecskemetkartya.hu internet címen teszik közzé. A Szervezők a promóció teljes időtartama alatt biztosítják a Hirdetmény előbbiek szerinti – folyamatos – elérhetőségét.

Közzététel: 2020. március 6.

Kategória: Hírek